Over ons

Healthy filtered water

Hallo, mijn naam is Mark Hectors. Ik ben de drijvende kracht achter Yumeau en de maker van de waterfiltersystemen. In 2021 is het atelier van Yumeau van start gegaan met als doel om de waterfiltersystemen te maken.

Een aantal jaren geleden is mijn interesse in waterfiltersystemen ontstaan. Ik vind dat iedereen toegang moet hebben tot kwalitatief goed en gezond water. Het is een eerste levensbehoefte. Ik de zoektocht naar wat te doen met deze overtuiging, heb ik een tijd onderzoek gedaan naar het importeren van waterfiltersystemen. Maar daar zaten veel nadelen aan. Het blijkt moeilijk om een systeem te vinden dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens zeer goed kan filteren. Waarbij het testen van het filter wordt gedaan volgens onze wetenschappelijke meetmethoden in het Westen. Daarnaast is het over lange afstand vervoeren van producten niet alleen complex, maar ook nog eens slecht voor de gezondheid van onze planeet. Om deze reden ben ik de steile leercurve aangegaan om ze zelf te maken en het draaien op een draaischijf te leren. Met behulp van eersteklas materialen die zo dicht mogelijk bij huis verkrijgbaar zijn. Atelier Yumeau is hiervan het resultaat.

Ben je benieuwd hoe ze worden gemaakt? Of zie je graag de andere voorwerpen die ik maak? Maak dan een vrijblijvende afspraak om in het atelier te komen kijken.

Het Yumeau waterfiltersysteem is een juweeltje in je keuken of kantoor, een echte ‘eyecatcher’